Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı 2019 Güz Yarıyılı 3+1 Stajı Duyurusu Güncel

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı 2019 Güz yarıyılı 3+1 Stajı duyurusu GÜNCEL

TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI 2019-2020 GÜZ YARIYILI 3+1 İŞ YERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMASI;

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programında kayıtlı olup 2019-2020 Güz Yarıyılında 3+1 İş yeri Uygulaması ve İş Yeri Eğitimi stajına çıkacak öğrenciler ile ilgili olarak. 2018 yılı girişli öğrencilerin aldıkları başarı ortalamaları ve AKTS’ lerine göre 3. yarıyıl’da 3+1 İş yeri Uygulaması ve İş Yeri Eğitimi stajına çıkmaya hak kazanan öğrencilerin isimlerinin ve numaralarının yer aldığı liste aşağıda verilmiştir. Buna göre;

2018 yılı girişli olup listede ismi ve numarası bulunan öğrencilerin, 16 – 17 – 18 Eylül 2019 tarihlerindeki online ders seçiminde mağdur olmamak için “İş Yeri Uygulama/ İş Yeri Eğitimi/ Staj” Derslerini seçmeleri gerekmektedir.

2018 yılı ve öncesi girişli öğrencilerden, not ortalaması 1.8 üzerinde olduğunu öğrenci işlerince doğrulatanlar, 16 – 17 – 18 Eylül 2019 tarihlerindeki online ders seçiminde “İş Yeri Uygulama/ İş Yeri Eğitimi/ Staj” Derslerini seçmeli ve saykan@sakarya.edu.tr adresine bilgilendirme maili atmalıdır. Aşağıda belirtilen tarihteki toplantıya katılırken de yanlarında güncel transkriptleri bulunmalıdır.

Not: Güz Yarıyılı 3+1 stajına çıkacak tüm öğrenciler ile 19 Eylül 2019 (Perşembe) günü saat 13:00’de Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı başkanlığınca, 2. Kat 131-A no’lu derslikte toplantı yapılacaktır. 2019-2020 Güz Yarıyılında 3+1 Stajına gidecek olan kayıtlı tüm öğrencilerin bu toplantıya katılması zorunludur.

Toplantıya katılacak öğrenciler 2 adet Gizlilik Sözleşmesi formu ve 2 adet İş Yeri Uygulama Kabul formunu yanında getirmelidir. (formlar duyuru sayfası ve okulda fotokopiden temin edilebilir.)

Dr. Öğr. Üyesi Ş. Berna AYKAN

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri

Program Başkanı

***3+1 İşyeri Uygulaması formu güncellenmiş olup ekte sunulmuştur.