İlk ve Acil Yardım Programı 2019-2020 Bahar Yarıyılı 3+1 İş Yeri Eğitimi ve Uygulama Duyurusu!!!

İLK VE ACİL YARDIM PROGRAMI 2019-2020 BAHAR YARIYILI 3+1 İŞ YERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMA DUYURUSU!!!

1-  Bütün öğrencilerin gizlilik sözleşmesini imzalayıp okulun ilk haftası tarafıma bırakması gerekmektedir. (Gizlilik sözleşmesi ektedir.)

2- Enfeksiyon Uzmanı tarafından görülüp onaylanmış tahlil sonuçlarının aslı okulun ilk haftası tarafıma bırakılması gerekmektedir. (Fotokopi çektirip 1 nüsha öğrenciler kendilerine almalıdırlar)

3- Staj süresince tüm öğrencilerin üniversite kimlik kartı takması gerekmektedir.

4- İstasyonlarda staj yapacak öğrenciler pazartesi günü (03.02.2020) staja başlayacaktır. İstasyon adresleri ekte verilmiştir.

5- Hastanelerde staj yapacak öğrenciler pazartesi günü (03.01.2020) saat 09:30’da program başkanının odasına gelecektir.

İlk ve Acil Yardım Program Başkanı

Öğr. Gör. Şeyma TRABZON