(güncellendi) İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi !!!

(Güncellendi) İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ !!!

Duyurumuz Güncellenmiştir.

Değerli öğrencilerimiz;

Daha önce ilan edilen sınava katılamayan öğrencilerimiz için İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi için yeniden düzenleme yapılmıştır.

• Staja çıkacak öğrencilerimiz için Uzaktan eğitim ile verilecek İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, toplam 240 dakikalık online eğitim şeklinde olacaktır.

• Eğitim Portalına :  ekampus.sakarya.edu.tr  adresi üzerinden SABİS kullanıcı adınız ve şifreniz ile girebileceksiniz.

• Sisteme 10.06.2020  /  26.06.2020 tarihleri arasında giriş yapabilirsiniz

• Tüm Eğitim videoları izlendikten sonra sizlere 20 soruluk online bir sınav uygulanacaktır.

• Sınav süresi 30 dakikadır. Video eğitimlerini tamamlayan tüm öğrencilerimiz sınava girme hakkına sahip olacaklardır.

• Sınavdan başarısız olan öğrenciler için 2 sınav hakkı daha (Toplamda 3 sınav hakkı) verilecektir.

• Sınavı başarıyla tamamlayan öğrencilerimize SERTİFİKA düzenlenecek olup, düzenlenen sertifikalar öğrencilerimizin üniversite e-posta hesaplarına 30 Haziran 2020 tarihinden sonra gönderilecektir.

• Sınavı başarıyla tamamlayan öğrencilerimize SERTİFİKA'ları bu tarihten daha önce hazırlanabilecektir.

Eğitimle birlikte aşağıdaki linkte verilen anketi doldurmanız önem arzetmektedir.

Anketi doldurmak için tıklayınız