Final Sınav Programı (2020-2021 Bahar Dönemi)

FİNAL SINAV PROGRAMI (2020-2021 BAHAR DÖNEMİ)

2020-2021 Bahar dönemi final sınav programı ekte ilan edilmiştir. Sınavlar belirlenen tarih ve saatte yapılacak olup, ilgili tarih-saatlerde esinav.sabis.sakarya.edu.tr adresine giriş yaparak sınavlara katılmanız gerekmektedir.

Sınav türü, sınav süresi bilgileri sınav tarihinde esinav.sabis.sakarya.edu.tr adresinden öğretim elemanlarımızca ilan edilecektir.

ÖNEMLİ NOT: Ekte ilan edilen tarihlerde yapılacak sınavların bazıları esınav modülüne geç yansıyabilir. Bu yüzden ekte verilen tarihlerde sınava katılmanız önem arzetmektedir..

NOT: Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programı "İLK YARDIM" dersinin sınav tarihi 4 Haziran 2021 - 14:00 olarak güncellenmiştir.

Siz değerli öğrencilerimize sınavlarınızda başarılar diler, sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmenizi temenni ederiz.

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ