İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi !!!

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ !!!

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından Sağlık Hizmetieri Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize yönelik online İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi düzenlenecektir. Dileyen tüm öğrencilerimiz bu eğitime katılabileceklerdir.

Daha önce bu eğitimi alan öğrencilerimiz tekrar eğitim almayacaklardır.

• Staja çıkacak öğrencilerimiz için Uzaktan eğitim ile verilecek İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, toplam 240 dakikalık online eğitim şeklinde olacaktır.

• Eğitim Portalına :  ekampus.sakarya.edu.tr  adresi üzerinden SABİS kullanıcı adınız ve şifreniz ile girebileceksiniz. ( Eğitim portalına bilgisayar ortamında ve mozilla tarayıcısından giriş yapmanız tavsiye olunur )
• Sisteme 12.04.2021  /  30.04.2021 tarihleri arasında giriş yapabilirsiniz

• Tüm Eğitim videoları izlendikten sonra sizlere 20 soruluk online bir sınav uygulanacaktır.

• Sınav süresi 30 dakikadır. Video eğitimlerini tamamlayan tüm öğrencilerimiz sınava girme hakkına sahip olacaklardır.

• Sınavdan başarısız olan öğrenciler için 2 sınav hakkı daha (Toplamda 3 sınav hakkı) verilecektir.

• Sınavı başarıyla tamamlayan öğrencilerimize KATILIM SERTİFİKA düzenlenecek olup, düzenlenen sertifikalar öğrencilerimizin üniversite e-posta hesaplarına gönderilecektir.

• Sistemsel sorun yaşamanız durumunda portal üzerinden sorun bildirmeniz durumunda yardımcı olunacaktır.

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ