Ana Sayfa
Duyurular
Uygulama: "acil Yardım ve Ambulans Uygulamaları"

UYGULAMA: "Acil Yardım ve Ambulans Uygulamaları"

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü, İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri Sakarya 112 Komuta Kontrol Merkezine eğitim ziyareti gerçekleştirmiştir. Öğretim Elemanlarımızdan Naime TAYMAZ hocamızın nezaretinde gerçekleşen bu eğitim ziyaretinde öğrencilerimiz, mezuniyet sonrası görevlerinde karşılaşabilecekleri durumlar hakkında uzmanlardan bilgi alırken aynı zamanda komuta merkezine iletilen anlık canlı durumlara vakıf olarak yetkililerin olaylara yaklaşımı ve müdahalelerini yerinde inceleme fırsatı bulmuşlardır.

Ziyaret sonrası duygularını paylaşan öğrencilerimiz bu ziyaretin çok kıymetli olduğunu ve derslerde aldıkları bilgilerin gerçek hayatta karşılarına çıkma durumuna şahit olduklarını bu vesile ile bu eğitim ziyaretine katkıda bulunan herkese teşekkürlerini ilettiler. Öğretim Elemanı Naime TAYMAZ hocamız ise eğitim ziyaretlerini her dönem yeni öğrenciler ile gerçekleştirildiğini ve bu şekilde öğrencilerimizin yetiştirilirken saha kabiliyeti kazanmalarının sağlanmasını amaçladıklarını” belirtti.

Ayrıca bu ziyaretin gerçekleşmesinde emeği geçen Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz ÖĞÜTLÜ, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Burçin DENİZ ve Yüksekokul müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Emin ALTUNDEMİR'e yüksekokulumuz ve  öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi iletiriz.

Fotoğraflar