Etkinlik (lise Öğrencileri İçin Tanıtım Günleri)
ETKİNLİK (Lise Öğrencileri İçin Tanıtım Günleri)

Üniversitemiz İletişim Koordinatörlüğü Halkla İlişkiler Birimi çalışmaları kapsamında 21-22 Mayıs tarihlerinde "Lise Öğrencileri için Tanıtım Günleri" düzenlenmiştir. Görevli hocalarımız Öğr.Gör.Enes KARA, Öğr.Gör.AdemTURAN, Öğr.Gör.İsmail Hakkı YEMENOĞLU ve Öğr.Gör. Şenay KESİM, Kampüs Helikopter Pistinde kurulan standa Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan programlar hakkında bilgi vermek üzere görev almıştır.

Lise Öğrencileri için Tanıtım Günleri kapsamında Hendek Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Yüksekokulumuzu ziyaret etmiştir. Ziyaret kapsamında öğrencilere laboratuvarlar, konferans salonu, kütüphane ve sınıflar gezdirilmiştir.. Tıbbi Laboratuvarda Dr.Öğr.Üyesi Şadiye Berna AYKAN öğrencilere mikroskop sahasında uygulamalı olarak ökaryot hücre incelemesi yaptırmıştır.