Kayıt Silmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

KAYIT SİLMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Üniversitemizden ilişik kesmek isteyen öğrencilerimizin salgın nedeniyle uzaktan ilişik kesme talepleri bulunmaktadır. Bu talebin karşılanması amacıyla, yalnızca 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz ve Bahar yarıyılında uygulanmak üzere uzaktan ilişik kesmek isteyen öğrenciler, İLİŞİK KESME FORMU’nu doldurarak imzalayıp tarayıcıdan geçirdikten sonra kendilerine ait SABİS mailleri üzerinden ilgili öğrenci işlerine başvuru yapabileceklerdir. Ancak Üniversitemize herhangi bir borcu veya üniversitemize ait üzerinde ödünç eser veya eşya bulunan öğrenciler ilgili borcun ödenmesi ve/veya ilgili eserin ve/veya eşyanın ilgili birime iadesi sonrasında uzaktan ilişik kesme  başvuru işlemi  yapılabileceklerdir.