Ana Sayfa
Duyurular
Örgün Uygulama Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine !!!

ÖRGÜN UYGULAMA YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

T.C

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Örgün İşyeri Uygulaması ve Örgün Zorunlu Staj Uygulamasındaki Öğrencilerimizin Dikkatine

Değerli Öğrencilerimiz,

İçişleri Bakanlığının 26.04.2021 tarih ve 6638 sayılı Genelgesi gereği ülkemizde 29 Nisan 2021- 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında tam kapanma sürecine girilmiştir.

Üniversite senatomuz ve Yüksekokul Yönetim Kurulumuz kararı gereğince; Örgün İşyeri Uygulaması ve Örgün Zorunlu Staj Uygulaması yapan öğrencilerimizle ilgili olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır:

 

ÖRGÜN İŞYERİ UYGULAMASI YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ

Örgün İşyeri Uygulamasında bulunan öğrencilerimiz, Tam kapanma sürecinde (29 Nisan 2021- 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında) izinli sayılacaktır. 17.05.2021 tarihinden itibaren ilgili dersleri dönem sonuna kadar uzaktan eğitimle sürdürecekler. 28.04.2021 tarihi itibariyle staj kurumları ile ilişikleri kesilecek olup, sigorta çıkışı sağlanacaktır. Kurumlarda örgün uygulama yapılmayacaktır.

Öğrencilerimiz Sanal ders üzerinden “İşyeri Eğitimi” dersine katılım sağlayarak dönemi tamamlayacaklardır.

 

ZORUNLU STAJ UYGULAMASI YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ

Zorunlu Staj uygulaması yapan öğrencilerimiz, Tam kapanma sürecinde (29 Nisan 2021- 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında) izinli sayılacaktır. Eksik günü kalan öğrencilerimiz, eksik kalan günlerini uzaktan ödev şeklinde tamamlayabilecek veya 17.05.2021 tarihi sonrasında, staj kurumlarının uygun görmesi durumunda, stajlarına örgün devam edebileceklerdir.

Bu durumdaki öğrencilerimizin 10.05.2021 tarihine kadar program başkanlarımızla irtibat kurarak stajlarını ne şekilde tamamlayacaklarını bildirmeleri gerekmektedir. Bildirim yapmayan öğrencilerimiz örgün uygulama yapamayacaktır, sigorta işlemi yapılmayacaktır.

 

Ülkemizin geçirmiş olduğu bu pandemi sürecinde her birinize sağlık ve esenlikler dileriz.

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ