3+1 İşyeri Uygulaması Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine !!!

3+1 İŞYERİ UYGULAMASI YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

2021-2021 Yılı Güz döneminde Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde ve bağlı hastanelerde  3+1 İşyeri Uygulaması yapacak olanlar, aşağıdaki belgede belirtilen evrakları eksiksiz hazırlayarak, 20 Eylül 2021 tarihine kadar şahsen veya kargo yoluyla staj birimine teslim etmeleri gerekmektedir.
* Belgelerinizin ıslak imzalı olması zorunludur.
* Belgeleri web sitemizden veya fotokopi birimimizden de temin edebilirsiniz.

1. 3+1 İşyeri Uygulaması kabul formu (ön yüz) + Sözleşme (arka yüz) (5 tane)
Web sitemizden veya fotokopi biriminden alınacak olan evrakları eksiksiz doldurarak teslim EDİLMELİDİR. Evraklar arkalı önlü olmak zorundadır.
2. Gizlilik Sözleşmesi (1 tane)
Formdaki bilgiler eksiksiz doldurularak ıslak imzalı teslim edilmelidir.
3. İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası/Belgesi  (1 tane)
İSG belgelerinin çıktılarının teslimi yeterlidir. İSG Belgesi bulunmayan öğrencilerimiz bu belgeyi farklı kurumlardan almak zorundadırlar.
4. Sağlık Tarama Formu (1 tane)
Öğrencilerimiz staj yapacakları kurumlara başvurarak bu testleri yaptırabilirler. Sakarya dışında ikamet eden öğrencilerimiz,  bulundukları şehirlerde bu formda bulunan testleri yaptırarak ve formu yetkilere imzalatmaları gerekmektedir.
5. Taahhütname (1 tane)
Formdaki bilgiler eksiksiz doldurularak ıslak imzalı teslim edilmelidir.

6. Nufus Cüzdan Fotokopisi

Formları İndirmek İçin TIKLAYINIZ