Optisyenlik Programı Öğrencileri Silmo İstanbul Optik Fuarına Bir Gezi Düzenledi.

23.11.2023 Cumartesi günü Optisyenlik programı öğrencileri SİLMO İSTANBUL OPTİK Fuarına bir gezi düzenledi. Sabah 08,30 da okul önünde simit poğaça ve meyve suyu ile yapılan kahvaltıdan sonra 60kişilik grup bir büyük bir küçük otobüsle yola koyuldu.

Saat 12.00 da fuar alanına gelen grup  Okulumuzun  ikramı olan sandviç ve meyve suyu ile öğle yemeklerini yediler

Çok sayıda ulusal ve uluslararası firmanın katıldığı fuarda optisyen adayları cam , çerçeve , kontak lens ve makine firmalarının yenilikleri ile tanıştılar. Bazı cam firmalarının eğitimine de katılan optisyen adayları mesleki ve teknik anlamda hoş ve veriimli vakit geçirdiler.

Saat 18.00 da dönüşe geçen grup 20.00 da toplu olarak yedikleri akşam yemeğinden sonra 22.00 da okul bahçesinde bu keyifli günü noktaladılar.