Ana Sayfa
Duyurular
Bahar Yarıyılı Akademik Açılış ve Akademik Ödül Töreni

Bahar Yarıyılı Akademik Açılış ve Akademik Ödül Töreni

Sakarya Üniversitesi 2023-2024 Bahar Yarıyılı Akademik Açılışı ve Akademik Ödül Töreni, Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından üniversite tanıtım videosunun izlendiği programda açılış konuşmasını yapan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza AL, törene katılan akademisyenlere teşekkür etti. Rektör Al, üniversite olarak yapılan işlerin ülkeye katkısını düşünmenin ve bu konuda seferberlik bilinciyle çalışmanın önemli olduğunu vurguladı.

Programın ödül takdiminde  Eğitim Öğretim, Sanat, Yayın Performans, Proje Performans, İş Birliği, Girişimcilik  ve Uluslararası Etki dallarında  toplamda 7 farklı alanda akademisyenlere ödüller verildi.

Stanford Universitesi tarafından Elsevier veri tabanında yayınlanan ve 2022 alıntı yılına göre % 2’lik dilimine giren (yıllık etki kategorisinde) "Dünyanın En Etkili Bilim insanları" listesinde yer almasından dolayı, Üniversitemizin "2023-2024 Eğitim - Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı Açılışı ve Eğitim, Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni"nde  Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hamza AL hocamızın takdimiyle uluslararası etki ve işbirliği ödüllerini alan Dr. Öğretim Üyesi Yasemin YILDIZ’hocamızı, Eğitim Öğretim alanında ödül alan Dr.Öğr Üyesi Cemile DEDE hocamızı ve Yayın Performans alanında ödül alan Öğr Gör.Ayşe EROĞLU hocamızı tebrik ediyoruz.

https://haber.sakarya.edu.tr/bahar-yariyili-akademik-acilis-ve-akademik-odul-toreni-duzenlendi-h118266.html