Ana Sayfa
Duyurular
Akademik Kurul Toplantısı

AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

29 Şubat 2024 (perşembe) günü saat 14:00'de  Yüksekokulumuz Toplantı salonunda, Meslek Yüksek Okulumuzun İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri ve Yaşlı Bakım Programlarının Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) başvuruları, akreditasyon süreci ve işleyişi konusunda akademik kurul toplantısı düzenlendi. Öncelikle başvuruda bulunulan programlar ve sonrasında Yüksekokulumuzun tüm programlarına yönelik gerekli düzenlenmelerin yapılması konusunda kararlar alındı.

Toplantıya Müdürümüz Prof.Dr. Abdurrahman BENLİ, Müdür Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Şadiye Berna AYKAN, Öğr.Gör.Yakup YİĞİT, Bölüm Başkanlarımız, Program Başkanlarımız ve tüm akademik personelimiz katıldı.

Toplantıda, Enerji tasarrufuna yönelik Dersliklerde ortak kullanıma sunulan projeksiyon cihazları ve bilgisayar kasa ve ekranlarının kullanımın da özenli olunması, kullanılmadığı durumda kapatılması konusunda dikkat edilmesi gerektiği konusu ve dumansız hava sahası uygulamasına yönelik öğrencilerimizin bilgilendirlmesi konularına da değinildi.

 Toplantı akademik personelin görüş ve önerileri ile sonlandırılmıştır.