Ana Sayfa
Duyurular
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Mezuniyet Törenimizin Unutulmaz Anları

Sevgili Öğrencilerimiz ve Saygıdeğer Veliler,

Büyük bir heyecan ve gururla beklediğimiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Mezuniyet Töreni’ni 22 Temmuz 2024 pazartesi günü  Sakarya Üniversitesi Stadyum' unda başarıyla gerçekleştirdik. Törenimize katılan tüm öğrenci ve velilerimize içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mezuniyet Töreni  Yüksekokul Müdürü Prof Dr. Sayın Abdurrahman BENLİ 'nin açılış konuşmasıyla başladı. Müdürümüz, öğrencilerimize ilham verici mesajlar sunarak onların gelecek yolculuklarına ışık tuttu. Ardından Rektör Yardımcımız Prof DrSayın Özer KÖSEOĞLU 'nun " ..Sakarya Üniversitesi mezunu olarak sağlık hizmetlerine büyük katkı sağlayacağınıza eminim. Lütfen, kişisel gelişiminizi eksik etmeyin. Ömür boyu öğrenme devam ediyor. Meslek hayatınızda da bu bilinçle hareket ederseniz sizler için kıymetli olur. Sakarya Üniversitesiyle de ileriki hayatınızda iletişiminizi koparmamanızı rica ediyorum. Sizleri şahsım ve üniversitem adına tebrik ediyorum, yolunuz bahtınız açık olsun”   dilekleriyle tamamlanan konuşması  ise törene ayrı bir anlam kattı.

Mezuniyet törenimizin en heyecan verici anlarından biri de ödül töreniydi. Öğrencilerimiz arasında üstün başarı gösterenler belgelerini almak üzere sahneye davet edildi. Yüksekokul Birincimiz Beyzanur DURAN 'a ödülünü Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Sayın Özer KÖSEOĞLU, Yüksekokul İkincimiz Ayfer KARACA 'ya ödülünü Yüksekokul Müdürü Prof Dr. Sayın Abdurrahman BENLİ, Yüksekokul üçüncümüz Hayrunnisa GÜNDOĞDU 'ya ödülünü  Doç Dr.Sayın  Mustafa ÖZTUNÇ takdim ettiler. 

Mezuniyet töreni okul birincisi Beyzanur DURAN’ın kütüğe isim çakması, öğrencilerimizin  meslek yeminlerini etmeleri ve kep atma töreni ile tamamlandı. Bu anlar, hem öğrencilerimiz hem de aileleri için unutulmaz hatıralar bıraktı. Törenin coşkulu atmosferinde, öğrencilerimizin gelecekte büyük işler başaracaklarına olan inancımız bir kez daha pekişti.

Bu anlamlı günümüzde bizleri onurlandıran tüm konuşmacılarımıza, öğrencilere ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Tüm mezunlarımıza hayatlarında başarılar dileriz.

Sevgilerimizle,

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

 

**** Mezuniyet törenimizin unutulmaz anlarını görmek isteyenler, https://www.youtube.com/watch?v=vopxaJbf3hs   ve https://haber.sakarya.edu.tr/saglik-hizmetleri-mezunlarini-ugurladi-h121687.html adreslerinden mezuniyet videosına ve haberine ulaşabilirler.