Ana Sayfa
Duyurular
İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı Program Başkanı Öğr.Gör.Oğuzhan YILDIZ ve programda görevli öğretim elemanlarınca Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Birimine ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyaret sırasında Yüksekokul Danışma Kurulu Üyesi Sayın Sedat Erciyes, Dr. Zafer Çetin ve Emre Demir, ilgili hocalarımızla  ilk ve acil yardım alanındaki yenilikleri ve gelişmeleri değerlendirdi.
Görüşmede, acil yardım müdahale protokollerinde yapılan son güncellemeler, yeni teknolojik gelişmeler ve eğitim standartları üzerine bilgi paylaşımı gerçekleşti. Özellikle sahada karşılaşılan acil durumlar için daha hızlı, etkin ve güvenli çözümler üretme yönündeki yeniliklerin, öğrencilerimize aktarılması ve eğitim kalitemizin daha da yukarı taşınması açısından verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

Böylesi iş birlikleri sayesinde, alanımızdaki son gelişmeleri yakından takip ederek, geleceğin sağlık profesyonellerini en iyi şekilde hazırlamaya devam etmeyi planlıyoruz.. 

Fotoğraflar