Ana Sayfa
Duyurular
Mesleki Uygulama Sonuç Raporu Yazım Kılavuzu

MESLEKİ UYGULAMA SONUÇ RAPORU YAZIM KILAVUZU

SAÜ Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Mesleki Uygulamaları süresince işyerinde yapmış oldukları araştırma, gözlem ve çalışmalarını, Mesleki Uygulamalar Yönergesi ile bu kılavuzdaki esaslara uygun olarak hazırlayacakları Mesleki Uygulama Dosyasını ilgili öğretim elemanına ilan edilen tarihler içerisinde sunmak zorundadırlar.

Mesleki Uygulama raporu, aşağıda belirtilen rapor yazım kurallarına uygun olarak yazılmalı ve zamanında teslim edilmelidir. Mesleki Uygulama raporu, Mesleki Uygulama yapılan kurumda örgencilerden yapılması istenen diğer ek çalışmaları ve/veya çizimleri de içeren bir rapordur. Yoğun çizim, fotoğraf ve görsel materyalden oluşan ekler (CD, DVD, vb.) hazırlanarak ilgili öğretim elemanına teslim edilmelidir.

Zamanında teslim edilmeyen ve bu kılavuzdaki esaslara uygun hazırlanmayan raporlar değerlendirmeye alınmaz ve öğrenciMesleki Uygulamalardan başarısız sayılır.

Mesleki Uygulamaları “Başarısız” olarak değerlendirilen öğrenciler Mesleki Uygulamayı tekrarlamak zorundadırlar. Mesleki Uygulamaları tamamlanmayan öğrencilerin mezuniyet ve çıkış işlemleri yapılmaz.

 

Devamı İçin Tıklayınız