Yaz Okulu Ücretleri ve Açılacak Dersler !!!

YAZ OKULU ÜCRETLERİ VE AÇILACAK DERSLER !!!

2019-2020 Yaz okulunda yükseokulumuzda açılması planlanan dersler aşağıdaki dosyadadır.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı ile sınırlı olmak üzere Yaz Öğretimi uzaktan eğitim yoluyla yapılacak ve aşağıdaki esaslara göre uygulanacaktır:

a) Yaz öğretiminde bir dersin açılabilmesi için o derse kayıtlı öğrenci sayısının en az 30 olması gerekir.

b) Yaz öğretiminde bir öğrenci, çakışma olmaksızın ve kurum içi-kurum dışı toplam en fazla 20 birim saatlik(kredi-saat) ders alabilir.

c) Diğer üniversitelerden gelecek öğrenciler başvuru yapabilecektir.

d) Başvuru tarihleri 29-30 Haziran ve 1 Temmuz tarihleri arasındadır. Açılması kesinleşen derslere yeni başvurular 2-5 temmuz arasında yapılabilecektir.

Yaz öğretimi ile ilgili diğer detaylara Yaz Öğretimi Yönergesine http://ogrdek.sakarya.edu.tr/sites/ogrdek.sakarya.edu.tr/file/Y%C3%96NERGELER/SA%C3%9C%20Yaz%20%C3%96%C4%9Fretimi%20Y%C3%B6nergesi.pdf
linkinden erişebilirsiniz.

Yaz Okulu Ücretleri için TIKLAYINIZ