Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine !!!

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

SABİS Öğrenci Bilgi Sisteminizde "ARŞİV" ibaresi mezun olduğunuzu belirtmektedir. Bitirme belgeleriniz hazırlanmış olup mesai saatleri içerisinde yüksekokulumuzdan teslim alabilirsiniz.

Mezun olan öğrencilerimiz bitirme belgelerini teslim almaya gelmeden önce Kendi Sistemlerine (SABİS) girerek yapması gerekenler;

1.Sistemde karşınıza çıkan Mezun Memnuniyet anketini doldurunuz.

2.İlişiği Kesme Formunu kendi (SABİS) sisteminizden doldurarak çıktısını alınız. (Okuldan da temin edebilirsiniz)

Bitirme Belgenizi teslim almak için geldiğinizde;

1. Öğrenci İşleri Birim sorumlunuza ilişki kesme formunuzu ve Öğrenci kimliğinizi teslim ediniz. Birim Sorumlunuzdan evraklarınızı (Mezuniyet Transkripti, Lise Diplomasının aslı, Bitirme Belgenizi) imza karşılığı teslim alınız. BİTİRME BELGESİ 6 aylık süreçte diploma yerine geçmektedir.

2.Diplomanızın sağlık bakanlığınca onaylanmasının ardından diploma servisinden diplomanızı size teslim edilen "BİTİRME BELGESİ"ni teslim ederek imza karşılığı diplomanızı alabilirsiniz. Diplomanızı alma süreciniz yaklaşık 3 ay sürmektedir.

* Öğrenci Kimliği kaybolan öğrencilerimiz bitirme belgelerini teslim almaya geldiklerinde; yerel bir gazeteye verdikleri kayıp ilanının yayınlandığı gazeteyi, birim sorumlularına teslim etmeleri gerekmektedir.