Zorunlu Yaz Stajı Evrak Teslim Duyurusu !!!

ZORUNLU YAZ STAJI EVRAK TESLİM DUYURUSU !!!

Pandemi nedeniyle zorunlu yaz stajı evrakları, 2020-2021 Güz dönemi için geçerli olmak üzere elden teslim alınmayacaktır. Değerlendirmeler staj evrakları üzerinden gerçekleştirilecektir.

2020 Yaz döneminde, Zorunlu Yaz Stajını tamamlayan öğrencilerimiz hazırlamış oldukları staj evraklarını (staj Defteri, Değerlendirme Formu vb.) program başkanlarımıza kargo ile ulaştırmaları gerekmektedir. Bu işlemi yaparken aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir;

• Staj evrakları kapalı zarflarda ve eksiksiz olarak gönderilmelidir. Eksik gönderilen veya teslim edilmeyen evraklardan öğrenci sorumludur.
  • Tüm evraklarınızın STAJ YAPTIĞINIZ kurum yetkilileri tarafından kaşe-imza işleminin tam olarak yapıldığından emin olunuz.
  • Evraklar gönderilirken, alıcı olarak Program Başkanının adı yazılarak okulumuzun “Sağlık Hizmetleri MYO, Bahçelievler Mah. Bağlar Cad. No: 142 / 1 Serdivan/SAKARYA” adresine gönderilmelidir. (Karşı ödemeli gönderiler kabul edilmemektedir)
  • Gönderi yapıldıktan sonra program başkanınıza e-posta ile (varsa değerlendirme formunun fotoğrafını çekerek) bilgi verilmelidir. E-posta gönderimlerinizi SABİS öğrenci e-posta adreslerinden yapmanız önem arzetmektedir.
  • Bu işlemler engeç, 15 Ekim 2020 tarihine kadar tamamlanmalıdır.

Sağlıklı günler dileriz.

PROGRAM BAŞKANLARIMIZ