2020-2021 Güz Dönemi İşyeri Uygulaması Eğitimi (3+1) Duyurusu !!!
2020-2021 GÜZ DÖNEMİ İŞYERİ UYGULAMASI EĞİTİMİ (3+1) DUYURUSU !!!

Üniversitemiz Senatosunun aldığı karar gereği, pandemi nedeniyle 2020-2021 Güz yarıyılı için 3+1 eğitimi (dönemlik staj) uygulanmayacak olup, "İŞYERİ EĞİTİMİ" ve "İŞYERİ UYGULAMASI"  dersleri açılmayacaktır. Açılmayacak derslerin yerine öğrencilerimiz aşağıdaki 3 (üç) adet "İşyeri İkame Seçmeli" dersi almaları gerekmektedir.

Yeni dersler için, 2. yarıyıl sonu veya daha sonraki yarıyıllarda Genel Not Ortalaması 1.80 ve üzeri olan ve  program başkanlarımızın belirledikleri ekli listede bulunan öğrencilerimiz yazılma yapacaklardır.

Mağduriyet yaşamamanız için program başkanlarımızın yapacakları duyuruları takip etmeniz önem arz etmektedir. Listede bulunmayan öğrenciler 3. yarıyılda bulunan dersleri seçeceklerdir. Dersleriniz için (ebs.sakarya.edu.tr) adresini ziyaret edebilirsiniz.

28-29-30 Eylül 2020 tarihlerinde ders seçimi yapmayı unutmayınız.

NOT: Test derse yazılma ekranı açılmış olup bu ekrandan ders seçimlerinizi kontrol edebilirsiniz (obs.sabis.sakarya.edu.tr)

Soru ve sorunlarınızı program başkanlarımıza mail ile iletebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

Ders Adı Yarıyıl Z/S T+U Kredi AKTS