Derse Yazılma Duyurusu 2020-2021 Güz Dönemi !!!

DERSE YAZILMA DUYURUSU 2020-2021 GÜZ DÖNEMİ !!!

Değerli öğrencilerimiz,

2020-2021 Güz yarıyılı derse yazılma işlemleri ile ilgili dökümanlar ektedir. Lütfen yazılma duyurularımızı inceledkten sonra derse yazılma işlemlerinizi gerçekleştiriniz.

DERSE YAZILMA İŞLEMLERİ ONLİNE YAPILACAK OLUP, ELDEN DİLEKÇE İLE DERSE YAZILMA YAPILMAYACAKTIR.

Pandemi nedeniyle işlemlerinizi uzaktan gerçekleştirmeniz önem arzetmektedir. Derse yazılma hususunda sorun yaşamanız halinde danışmanlarınıza mail ile durumu iletebilir veya shmyo@skarya.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. Telefonlarda yaşanacak aksaklıklar yoğunluk nedeniyle olup bu konuda anlayışınızı bekliyoruz.

Başarılı bir dönem geçirmeniz dileğiyle..

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Derse Yazılma ve Kayıt Yenileme Duyurusu için Tıklayınız.

Derse Yazılma ile ilgili açıklama için Tıklayınız.

Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için Tıklayınız.

Katkı Payı Tahsilatı Görsel İşlem Sırası için Tıklayınız.

Akademik Takvim için Tıklayınız.