(güncellendi)2020-2021 Güz Final Programı !!!

(GÜNCELLENDİ)2020-2021 GÜZ FİNAL PROGRAMI !!!

2020-2021 Güz Eğitim-Öğretim dönemi final sınav programı ekte ilan eilmiştir. Sınavlar belirlenen tarih ve saatte yapılacak olup, ilgili tarih-saatlerde esinav.sabis.sakarya.edu.tr adresine giriş yaparak sınavlara katılmanız gerekmektedir.

Sınav türü, sınav süresi bilgileri sınav tarihinde esinav.sabis.sakarya.edu.tr adresinden öğretim elemanlarımızca ilan edilecektir.

ÖNEMLİ NOT: Ekte ilan edilen tarihlerde yapılacak sınavların bazıları esınav modülüne geç yansıyabilir. Bu yüzden ekte verilen tarihlerde sınava katılmanız önem arzetmektedir.

Siz değerli öğrencilerimize sınavlarınızda başarılar diler, sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmenizi temenni ederiz.

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ