Ana Sayfa
Duyurular
Yaz Stajı İle İlgili Duyuru

YAZ STAJI İLE İLGİLİ DUYURU

Değerli Öğrencilerimiz, 
Ülkemizin ve dünyamızın içinde bulunduğu Pandemi/COVİD-19 sürecinde sizlerin sağlığı bizler için çok değerlidir. Bu yüzden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak bu süreçte eğitiminizin ve öğrenim işlemlerinizin uzaktan ve etkin bir şekilde sürdürülebilmesi için elimizden geleni yapmaktayız. 
Bu bakımdan;
1. Staj yapmamış olan veya staj yaptığı halde transkripte not giriş olmayan tüm ikinci sınıf öğrencilerimizin, 2020-2021 Bahar dönemi derse yazılma işlemlerinde 30 AKTS + 2 Ders koşuluna  uymak kaydıyla "STAJ" dersine yazılmaları tavsiye olunur.
2. Örgün (yüzyüze) Staj yapmak isteyen öğrencilerimiz, 8 Şubat 2021 tarihinden itibaren bahar yarıyılı sonuna kadar (dönem içinde ders alan öğrenciler dahil) uygun staj yeri bulmaları durumunda örgün staj yapabileceklerdir. Staj başvuru işlemleri için aşağıdaki yönergeleri uygulayınız.
Not: Yalnızca 2. sınıf öğrencilerimiz “STAJ” dersine yazılmış olmak kaydıyla örgün staj yapabileceklerdir.
3. Uzaktan Staj yapmak isteyen öğrencilerimiz, 2020-2021 Bahar döneminde “STAJ” dersine yazılmış olmak kaydıyla, program başkanlarımız tarafından yapılması istenilen dönem içi faaliyetleri gerçekleştirerek stajlarını tamamlayabileceklerdir. Başvuru formunun doldurulmasına ihtiyaç yoktur. STAJ dersine yazılmış olmak yeterlidir.
Not: Yalnızca 2. sınıf öğrencilerimiz “STAJ” dersine yazılmış olmak kaydıyla uzaktan staj yapabileceklerdir.
 
    * Zorunlu yaz staj başvurularınızın uzaktan yapılması amacıyla sistem oluşturulmuştur.
Daha önce başvuru formu alarak onay işlemini gerçekleştirenler ve sigorta başlangıcı yaptıracak olan öğrenciler ile
Başvuru formu hiç almamış ve işlemlerine başlamamış öğrencilerimiz
staj işlemlerinin onaylanması ve sigorta girişlerinin yapılabilmesi amacıyla aşağıdaki duyuruda belirtilen süreci takip etmeleri gerekmektedir.
Yaz staj duyurusu ve yapılacak işlemler için tıklayınız.
 
NOT: 
- Staj işlemlerinin hiçbir aşaması için okula gelmenize gerek yoktur. Online formu doldurup gerekli evrakları sisteme yüklemeniz yeterlidir.
- Sigorta giriş belgeleriniz başvurunuza istinaden staja başlamadan en az 1 gün önce üniversite e-posta hesaplarınıza gönderilecektir.