Güncellendi (3+1) 2020-2021 Bahar Dönemi İşyeri Uygulaması Eğitimi Duyurusu !!!

Güncellendi (3+1) 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ İŞYERİ UYGULAMASI EĞİTİMİ DUYURUSU !!!

Yüksekokulumuz 2. sınıf öğrencilerine yönelik Üniversitemiz Senatosunun 28.01.2021 tarihli 574 sayılı toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır;

1. İsteyen öğrencilerin tüm risklerin ve gerekli tedbirlerin farkındalığını imzalı belge ile sunmak koşulu ile 3+1 kapsamındaki İşyeri eğitimi ve iş yeri uygulaması derslerini öğrencilerin yüz yüze yapabilmelerine,

veya

b) Uygulama yapmak istemeyen öğrencilerin “Kurum Deneyimi, Alan Çalışması, Örgütsel Davranış” seçmeli derslerini alabilmelerine,

YÜZYÜZE UYGULAMA YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:

• Yüz yüze uygulama yapmak isteğe bağlıdır.
  • Kurum bulmak ve onay almak öğrencinin sorumluluğundadır, okulumuzca yerleştirme yapılmayacaktır.
  • Dilediğiniz şehirde uygulama yapabilirsiniz.
  • Derse yazılma tarihlerinde uygulama yapılacak kurumdan onay almış olmak kaydıyla (15-16-17 Şubat 2021) SABİS sisteminden aşağıdaki dersleri almalısınız.
    • Staj
    • Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
    • Türk Dili
    • İş Yeri Eğitimi, (Bu dersler sistem tarafından eklenecektir)
    • İşyeri Uygulaması, (Bu dersler sistem tarafından eklenecektir)

Ayrıca, 3+1 uygulamasını yüz yüze yapmak isteyen öğrencilerimiz 25 Şubat 2021 tarihine kadar aşağıdaki linkten başvuru yapmaları gerekmektedir.

Online Başvuru Formu için tıklayınız

Başvurunuzu SABİS >> e-posta hesabınızdan yapmanız gerekmektedir.

Başvuru yaparken sisteme yüklenmesi talep edilen belgeler,

NOT: 2020-2021 Güz yarıyılında Seçmeli Uygulama derslerini (Kurum Deneyimi, Alan Çalışması, Örgütsel Davranış) alıp başaran öğrenciler yüz yüze uygulama yapamazlar.

UYGULAMA YAPMAK İSTEMEYEN VEYA UYGUN KURUM BULAMAYAN ÖĞRENCİLER,

15-16-17 Şubat 2021 tarihlerinde SABİS sisteminden aşağıdaki derslere ve almak istediği diğer derslere yazılma yapmaları gerekir.

• Staj
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi