Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerin Dikkatine !!!

YATAY GEÇİŞ YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !!!

MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ !!!

YALNIZCA 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ YAPAN ÖĞRENCİLER BAŞVURU YAPABİLİR !!

Pandemi nedeniyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Muafiyet ve İntibak başvuruları uzaktan alınacaktır. Bu nedenle başvuru yapacak olan öğrencilerimiz aşağıdaki hususlara dikkat ederek başvurularını uzaktan yapmaları gerekmektedir. ELDEN EVRAK ALINMAYACAKTIR.

• Başvuru yapmadan önce mutlaka SAU Muafiyet ve İntibak Yönergesini inceleyiniz.
  • Başvuru yaparken sunulacak tüm bilgi ve belgelerden öğrenci sorumludur,
  • Başvuru yaparken 3 adet evrak yüklemeniz zorunludur;
    • Başvuru dilekçesi, (ekte mevcut olup indirip doldurduktan sonra imzalayarak JPEG veya PDF olarak yükleyiniz)
    • Transkript (not durum belgesi)
    • Ders içeriği (web sitelerinden alınan içerik geçerli olup yalnızca intibak talep ettiğiniz derslerin içeriklerini bırakmanız yeterlidir)
  • Başvuru yapmadan önce tarayıcınızda SABİS öğrenci hesabınızı açınız sonrasında başvuru adresine tıklayarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
  • Belgelerinizi JPEG veya PDF olarak yükleyiniz. Belgelerinizin okunur şekilde olduğundan emin olunuz.
  • Bölüm başkanlıklarınca talep edilmesi halinde belgelerin aslı posta ile ulaştırılmak zorundadır.
  • ÖNEMLİ: Muafiyet ve intibak başvurusu yapan öğrencilerimiz, başvuru sonuçları açıklanana kadar ders seçimi yapmalı ve derslere devam etmeliler.

Başvuru tarihleri : 23.02.2021- 07.03.2021

Başvuru adresi : https://forms.gle/wjdAzGrLwbzQfRhA7

Başvuru şekli : Yalnızca SABİS öğrenci e-postası ile yapılan başvurular kabul edilmektedir.

Not: Numara sorgulama için TIKLAYINIZ