Ana Sayfa
Duyurular
Erasmus İçin İndirimli Almanca Kursu !!!

ERASMUS İÇİN İNDİRİMLİ ALMANCA KURSU !!!

Sevgili Öğrencilerimiz,

İndirimli Dil Kursuna Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki linkten formu doldurmaları gerekmektedir. Yaşlı Bakımı Programı öğrencileri önceliklidir. 
Son Başvuru Tarihi: 15 Mart 2021  saat:13.00
 

Başvuru Formu: https://forms.gle/eN8NmHkZnKSQd3u49

  • Almanca kursları ücretlidir. (2200 TL tutarındaki kurs ücretinin 1100 TL’si öğrenci tarafından karşılanacak, diğer 1100 TL’si üniversitemiz tarafından karşılanacaktır)
  • Almanca kursu bitiminde yapılacak olan sınavdan başarılı olanlar Erasmus'a başvuru yapabilecekler. Kursa katılmayanlar için ayrı bir dil sınavı ile Erasmusa başvurabilirler.
  • İndirimli Almanca kursu kontenjanla sınırlıdır. İsteyen öğrenciler dil kursunun tam ücretini ödeyerek SAÜSEM üzerinden başvuru yapabilirler.
  • Almanca kursları Sakarya Üniversitesi SAUSEM koordinasyonunda gerçekleştirilecektir. Detaylar için SAUSEM web sayfasından açıklama yapılmıştır. (https://sausem.sakarya.edu.tr/3/3187/egitim/almanca-dil-kursu-uzaktan-egitim)
 

ERASMUS KA108 projesi kapsamında; 2020-2021 Yaz döneminden başlamak üzere, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı öğrencileri öncelikli olmak üzere Almanya’da staj/uygulama yapabileceklerdir. Bu proje ile öğrencilerimiz,

 
  • Yurtdışı eğitim ve uygulama tecrübesi kazanacaklar,
  • Yurtdışı istihdam avantajından faydalanacaklardır.

 

Dil becerisi yeterli ve akademik olarak başarılı öğrencilerimiz, “Zorunlu Yaz Stajı ile İşyeri Uygulamalarını” alanlarına uygun Almanya’daki sağlık kurumlarında gerçekleştirebilecekler.